Nejnovější recenze ze sekce Stany
- Lehký, skladný
- Nevím o žádné
Lehký,kvalita odpovídá ceně.Na rychlé přespání.
Kupoval jsem pro dceru menší a lehčí verzi dvoumistnou, mám sám Copper spur HV UL3 dva roky a velká spokojenost, dop Tyvek pod podlážku.
- Rychle postaven
Pinguin Aero 2 DAC
Radek
Přidáno: 3. července 2024
(naposledy upraveno 3. července 2024)
Zakoupeno v ZBRANE-VZDUCHOVKY.cz
- lehký, snadná montáž i demontáž
- Poměr cena výkon
- Za tu cenu nemá chybu. Měsíc v Norsku, lijáky jak prase, vítr, všechno ustál v poho.
- Velice kvalitní stan od Hannahu který požívám léta :)
- Důmyslně promyšlený stan :)
- Jednoduché a rychlé sestavení :)
- Pouze 2 skládací tyče z durawrapu
- Velice vzdušný :) (pokud tedy chcete, na celtě se dají ventilace zavřít pomocí suchého zipu)
- Vevnitř na vrchu očko na zavěšení na čelovky/světla + síťovaná police na věci
- Ve vnitřním stanu jsou po stranách kapsy na věci (celkem 6 velkých přihrádek)
- Nasazení vnitřního stanu na tyče je pomocí nacvakávacích oček (velice rychlé postavení stanu - žádné provlíkání)
- Dveře do vnitřního stanu jsou ze dvou vrstev - síťovina a neprůhledný obal -> můžete si nechat jen síťovinu a vyvětrat si :)
- Nenápadná barva stanu -> můžete jej postavit i tam kde by se nemělo a budete krytí :)
- Celta nepropouští déšť :)
- Stan byl testovaný ve větrném tunelu a měl by odolat rychlosti větru až 100km/hod :) (samozdřejmě musí byt dobře postavený)
- I po těch letech co stan mám je pořád ve velice dobré kondici -> značku Hannah doporučuji ;)
- Kempingu ZDAR! :)
- V originálním balení stanu byly kolíky ze železa -> jsou dost těžké (20kolíků = 1,8kg). Koupil jsem si místo nich Duralové (20kolíků = 0,3kg) ;)
- Prostorný
- Rychlé rozložení a složení
- Velikost, spací komory, překvapivě velmi pohodlné pro jednoho (vyššího) člověka
- Rychle a pohodlně ho postaví 1 člověk
- Cena/výkon
- Materiál podlážky velmi tenký
- Má sice 2 apsidy, ale jsou hodně malé
Celkově mám ze stanu dobrý pocit, má dobře řešené stavení - v jednom člověku naprosto bez problémů, žádné padání, tápání, je to jasné a rychlé. Větrání je sice dost malé, ale dostačující když otevřu obě. Trochu hůře jsou řešeny apsidy, je sice super, že jsou dvě, ale mohly by být větší, tím že je stan dost nízký v nich opravdu moc místa není. I na delší přechody používám pouze 50l batoh a i ten se tam sotva vejde, vařit jsem tam ještě nezkoušel, ale i to bude dost natěsno. Je super, že vevnitř je stan pro jednoho velmi pohodlný, ale klidně bych 15-20 centimetrů na šířce ubral a zvětšil apsidy na úkor toho, že se tam prostě 2 lidi vůbec nevejdou. Ano takhle tam je možnost, že ve velké nouzi se tam dva lidi na sebe namáčknou, ale aby se tam vyspali zas není moc reálné.
Čím si nejsem jistý je podlážka, je velmi tenká a trochu se bojím, že až postavím stan jinde než na trávě tak dojde k protrhnutí - ale uvidíme no, zatím nemůžu úplně soudit, třeba překvapí. Stan má klasický jurek obal, který má výhodu i nevýhodu - člověk do něj nemusí stan rvát a bát se že praskne, je dost velký, na druhou stranu obal nemá žádné kompresní pásky a je až zbytečně velký.
- Vcelku lehký a skladný na stan pro 3
- Pěkné zpracovaní
- Staví se velice lehce a intuitivně
- Stan pro 3 lidi je trochu nadsázka, spíš 2 a trochu místa pro batohy
Určitě ho využiju na cesty, kde se hodí mít skladnější stan (kolo, vodáctví). Ocelové kolíky jsem hned nahradil odlehčenými, a tyčky jsem vyndal z obalu a jenom zabalil do samotného stanu. Díky 15 úchytům stan vydrží i horší povětrnostní podmínky.
- podlážka v předsíňce se suchým zipem spojí s ložnicemi a hlavním pláštěm - praktické
- stan přečkal první velmi silou bouřku v pořádku, nezateklo
- kapsičky na stěnách ložnic
- příjemný odstín pláště, není tak tmavý, aby se muselo v ložnicích přes den svítit, ale nad ránem nebudí světlo
- večer je vidět, že se ve stanu svítí, ale stěny neprosvítají - žádné stínové divadlo:-)
- návod jsme při stavění nepoužili, máme zkušenost s podobnou konstrukcí
- tyčky jsou dvou velikostí, logicky kratší patří do spodního oblouku a delší do horního, ale mohlo být barevně, nebo jinak zvýrazněno, aby člověk nemusel poměřovat tyčky mezi sebou...
- snadná a rychlá stavba
- stabilní konstrukce
- vysoká životnost (ověřeno předchozím stanem)
Prostorný stan i pro 4 lidi na přespání v lepším počasí. Pro 2 kluky 10-12 let na zahradu = Spokojenost.
- Kvalita
- Snadné rozložení i složení
cenově dostupný lehký turistický dvouplášťový stan
- velikost
...vyzkoušeno,předčil očekávání doporučuji
- Lehký stan, dostatečně veljý,snadno se postaví .
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »