Nejnovější recenze ze sekce Stany
Prostorný a velký
- Na složení je třeba VŠ :o)
- dostatečně velký
Skvely stan!
Stabilni i v silnem vetru, snadna stavba, kvalitni provedeni. Zatim jsme nenasli, co vylepsit.
Az doslouzi muj stary maly stan GEMA a budu za nej kupovat nahradu, bude to urcite JUREK
High Peak Monodome XL
Přidáno: 6. července 2023
(naposledy upraveno 6. července 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
prostorný,velmi snadná montáž,pěkný vzhled i barva
Linder Exclusiv
Přidáno: 5. července 2023
(naposledy upraveno 5. července 2023)
Zakoupeno v Svět-trampolín
Plážový stan přišel ve stavu kdy má poničené gumičky v tyčích, některé tyče přišly volně, tudíž si gumičky mohu protáhnout sama což bohužel není možné. Již nikdy nic odsud neobjednám. Jsem zklamaná.
- Namáhavé skládání které i přes přiložený návod je složité. Bez video návodu neleze pochopit
Lehký plážový přístřešek plně nahradí slunečník , rychle se rozbalí
- Stan jsme v terénu ještě nestihli vyzkoušet. Nicméně můžu hodnotit jeho snadné a rychlé postavení a složení. To je opravdu velmi rychlé a snadné. Máme velký rodinný stan, ale letos se plánujeme přesouvat na různá místa třeba po dvou dnech, tak na to bude, myslím, ideální.
Se stanem jsem na očekávání velmi spokojen,má vše co jsem očekával.
- plážový stan nám přišel asi s 5ti dírami
- Váha
- Kvalita
- Nemám
Asi nejlepší stan, který za dané peníze v segmentu ultralight můžete koupit. Naturehike je čínská outdoor firma, která dělá velmi kvalitní věci, nedůvěra k "made in china" zde není na místě.
Já stan otestoval v Turecku na Araratu, schválně jsem ho postavil na exponované místo, aby dostal od větru zabrat a dobrý. Překvapivě velmi solidně drží. Samozřejmě tohle bude velmi záležet na Vašich schopnostech postavit stan, najít kryté místo, stan postavit správně vůči směru větru a hlavně ho umět správně zakolíkovat. Tyhle věci zpravidla bývají větší limita, než samotná konstrukce stanu.
Podlážku navíc asi nikdo tahat nebudete, bez ní jsem stan vážil a hodnoty deklarované výrobcem sedí.
Stan se mi zatím zevnitř nerosil (byl jsem v něm jeden člověk a dva psi), tohle ale bude hodně záležet na počasí a jednoplášťové stany jsou k tomuto prostě náchylné vždy.
Stan tedy plní vše, co má a bude to dělat hodně dlouho, soudě dle kvality materiálů (např kolíky jsou vyloženě jak z kategorií ultradrahých stanů).
Narozdíl od konkurence, která ale stojí cca 13-25tisíc kč, tak zde to máte za 5 šušňů. Tak asi není co řešit.
Fakt to není žádný nouzový lehký stan na pár dní v roce, já ho hodlám používat na expediční a horské účely a podle zahraničních recenzí je schopný takto vydržet mnoho let pravidelného používání. A sice na sobě nemá nějaké fičury, ale zároveň jsem nenašel žádné slabé místo a to je to hlavní.
Dva lidi se sem vejdou na pohodu, předsíňky jsou veliké akorát na vše, co je třeba (krosny, boty etc.), u navrhování se přemýšlelo, tohoto se není třeba bát. Uvnitř by mohlo být asi o něco více kapsiček, ale to je detail. Zip na vnitřních dveřích je lehoučký a nevypadá moc bytelně, to je asi jediná věc, která mi přijde, že mohla být těžší, ale masivnější. Na druhou stranu to může být jen zdání, dokud se nerozbije, tak to nemohu tvrdit s jistotou.
Tož toť asi vše, jestli rozmýšlíte, co za stan, a řešíte váhu a zároveň, ať něco vydrží v horách, tak zapomeňte na dvouplášťové stany, to je minulost a těch jednoplášťových zase tolik není, takže budete mít rychle vybráno.
Jurek Family 5
Přidáno: 3. července 2023
(naposledy upraveno 6. července 2023)
Zakoupeno v JUREK e-shop
- Kvalita provedení
- Servis a náhradní díly
- Dotažené detaily
- Doplňky
- Větrání dobré (měl jsem obavy)
- Velký počet kotvících bod- pokud je třeba
- První stavění nemusí být úplně jednoduché, pokud někdo nemá zkušenosti s jinými stany. Nevím, jestli je někde detailní (obrázkový) návod
Mám výborné letité zkušenosti s menším stanem stejného výrobce. Potřebovali jsme větší. Zatím krátce vyzkoušeno.
Dle očekávání skvělé obstál v dešti i větru. Po otevření všech otvorů se dobře větrá. Varianta s tyčkami podpírající vchod na čele stanu (cestování na těžko), ale možno i bez.
Dle dřívějších zkušeností, servis funguje skvěle. Pokud to se stanem myslíte vážně a nechce špekulovat, jestli nějaký obchoďákový stan dá další sezónu.
tyčky jsou tenké a guma asi nezajistila úplné zasunutí a tyčka rozpraskla
zalepení švů prý není moc trvanlivé, tak při pečlivém balení se snažím dělat co nejmíň přehybů, rozhodně nemačkat, ale pečlivě skládat, ať lepidlo ve švech vydrží co nejdéle.
- Dá se všude ubytovat
- Lehký a protikomáří
- Při vylézání z mokrého stanu je těžké se trochu se nenavlhčit
Dříve jsem spal pod plachtou, ale poté, co mě loni málem sežrali komáři, jsem se rozhodl pro stan. Zatím s tímto nemám moc zkušeností, ale zatím jsem spokojen - v lehkém dešti byl v pohodě, stavba je celkem rychlá. Otvírá se šikmo vzhůru - při dešti je těžké vylézt z něj ven a trochu se nenamočit. Konstrukce z ohnutých tyčí drží dobře. Je malý, ale s tím jsem ho kupoval - pro jednoho skromného ta rakvička stačí. Kdo chce mít více pohodlí, nebo vozí sebou hodně věcí, pro toho asi není.
- prostorný
- kvalitní detaily
- jednoduchá montáž
- zatím jsem nenašel
Malatec Montana 4
Přidáno: 28. června 2023
(naposledy upraveno 28. června 2023)
Zakoupeno v Slevato.cz
stan se nam libil i ta cenaa pro nás dostačující. Stan má název Trizand ale vzhledově je stejný i prostorově stačí.
Na kole je super!!!
- Bylo to na přespání, naprosto stačí.
- Asi by nevydržel poradny déšť a pro dva pořádný chlapy je asi opravdu malý.
- Průměrný stan pokud jste vedle auta
- Váha
- Zatmaveni
- Rychlost skládání a rozkládání
- Nenositelny na treky, je sice lehky, ale obrovsky
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »