Nejnovější recenze ze sekce Stany
- Tmavá ložnice
- Možnost rozdělit ložnici
- Kvalitní produkt
snad dobré, proto vybráno uvidíme v létě
- Téměř čtyřsezónní stan s váhou 1,8 kg
Špica! Předčil mé očekávání. Je lehčí, než udává dodavatel. Dobře odvětraný a poměrně zateplený. Některými parametry se blíží celoročnímu bezkonkurenčně ve vichřici nejodolnějšímu nejmenšímu ze stanů Gemma pro dvě osoby.
- Hmotnost
- Skladnost
- Chytrá konstrukce, nemusí se kotvit kolíkama
- Super cena
Cenově dostupná alternativa k drahým švýcarským stanům
- Stan je pro postavu do 190cm
Skvělé ceny a velmi rychlé dodání!
Jednoduchý na stavbu, dobré parametry, prostorný, doporučuji.
- Vydržel dvě opravdu silné bouřky
- Tři lidi se v něm vyspí excelentně
Uvnitř sucho i po průtrži mračen, jen vítr v té megabouřce zafoukával déšť dovnitř horním větráním, pak to kapalo dolů, ale hodili jsme tam na tu síťku ručník a ten to v klidu pochytal. Dodané kolíky by stan asi taky udržely (někde jsme je měli samostatně a OK), ale měli jsme základnu stanu přidrženou i zvlášť dokoupenými stanovými kolíky Mikado, pro sichr. :) Stan je pro tři lidi super, čtyři lidi jsou k sobě více přitulení. :) Dá se v něm v pohodě klečet/sedět, na stojáka je to jen pro děti.
CountrySide HG-11017
Přidáno: 25. října 2024
(naposledy upraveno 25. října 2024)
Zakoupeno v Nejlevnější Zboží.cz
Je nepoužitelný pro turistiku,velké kruhy
- Vše ok
- Lehkej,skladnej
- Aktuálně nejlehčí SAMONOSNÝ UL stan na trhu, před nějž se nižší hmotností nedostane ani OSMO DRAGONFLY, ani BIG AGNES.
- Sakumprásk váží skutečně max. udávaných 1,45 kg, a z toho 250 g váží footprint, což u zavedených značek není běžné. Celý stan bez footprintu tedy váží pouhých 1,2 kg - což u samostatně stojících stanů nemá konkurenci.
- Footprint má kovová očko pro uchycení tyček a plastové spony pro nacvaknutí tropika - to je skvělé, protože se nemusí kolíkovat. Kupříkladu originál univerzální MSR footprint toto nemá a musí se kolíkovat.
- Je boží.
Pořídili jsme s manželem na trek v pyrenejích. Stan jsme si zamilovali
Můj syn má stejný stan a je velmi spokojen, proto jsem si ho objednal.
Velmi lehký a přitom celkem rozumně velký stan pro 2 osoby. Lze použít na bikepacking. Na stavbu jsou i jednodušší stany. Doporučuji vyzkoušet stavbu nejprve v klidu doma a ne až za deště :-)
- cena odpovídá kvalitě
- lehký přenosný stan
- při větším větru se může dostat přes vchod voda
- dobrá kvalita, prostorný stan, dobře se staví
- V této cenové kategorii naprosto luxusní extralehký stan
- Snadná manipulace a sestavení
- Kvalita zpracování se zdá dobrá
- Popis stanu sedí, váha stanu je skutečně taková, jak je uvedeno (po zkušenostech s jiným zbožím jiného prodejce, kde byla váha uvedena dosti orientačně, a když chcete ultralehký, tak fakt není možné tolerovat půl kilo sem tam).
- Zatím jsem na nic nepřišla, doufám, že trvanlivost zboží bude dobrá a nerozpadne se po prvních pár výletech
- Kvalita a cena
- dobry nepromokavy prostorny stan,jen jsem musel koupit po 4 letech dalsi,zacala se mi trhat plachta