Poradna Husky Blum 1

Autor: | Vloženo: 26.09.2012 000 14:40 | Témata: Poradna Husky Blum 1

Jak sestrojit, tak zdánlivě jednoduchou věc, jakou je Husky Blum?

Podle přiloženého návodu jsem bohužel nepochopila:
bod 1) Dvě kratší tyče spojte dohromady, a provlékněte je tutýlky stanu, ohněte a zasuňte duté koncovky do trnů v rozích stanu. .... (doslovný přepis, včetně chyb)
Není mi jasné, jakým kouzlem mám ony dvě kratší tyče spojit. Rovněž přiložená obrázková instruktáž není příliš podrobná.
Chybí mi nějaký díl a nebo se něco nepovedlo?
Děkuji za odpověď

  • 26. září 2012 - Oficiální zástupce obchodu Topsport

    Dobrý den,
    "Tyče spojte dohromady" zde znamená "složte tyč dohromady", ne jak na první pohled z návodu vyplývá "obě tyče dohromady". Následně každou tyčku prostrkejte tunýlky a konce zasuňte do trnů/oček v plachtě stanu. Věřím, že na to přijdete.

    S pozdravem,
    Team Topsport.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Iva

      27. září 2012 - Iva

      Děkuji za návod a povzbuzení. Ono zasunutí se nakonec podařilo. Trny neboli plastová očka byly jasné, ale zmátla mě protistrana. Textilní poutka se jako koncová očka tvářila až po podrobném ohledání a to byl ten základní problém.
      Poté, co jsem překonala počáteční nejistotu, zda jsem zakoupila správně, mohu zhodnoti přístřešek jako super praktickou záležitost s velmi univerzálním využitím (praxe samozřejmě teprve ukáže)
      -.
      PS: Možná by bylo dobré trochu poopravit návod k sestrojení a nebo si zakoupit výrobek v kamenném obchodě, kde si prohlédnu detaliy (to by konečně šlo i přes net, kdyby se nafotilo pár detailů a kdyby a kdyby...., ale stejně vše se zdárně povedlo, tak ať se ostatní také snaží.
      Mějte se pohodově - Iva


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.