Poradna Coleman Tatra 3

Autor: Anonym | Vloženo: 09.04.2015 000 14:12 | Témata: Poradna Coleman Tatra 3

Anonym

Kvalita šití

Dobrý den,

koupil jsem stan a nejsem si jistý, jestli je dobře ušitý. Problém je hlavně s tunýlky na tyčky. První stan měl na jednom místě tunýlek vyjetý úplně ze švu. Tak sem ho reklamoval, prodejce mi ho vyměnil za nový.
Druhý stan má proměnlivě vysoké tunýlky - na jednom místě je vysoký třeba 3 cm na jiném až 5 cm. tomu odpovídá to, že je nestejně vypnuté plátno. Dále dvě místa křížení kratší tyče s delšími nejsou stejné. Výkroj na tunýlku delší tyče je v jednom křížení (v tom, které je napravo při pohledu od konce stanu s schody) o cca 4 cm delší a plátno je v tomto místě očividně povolené a dělá jakýsi hup.
Je toto normální u tohoto typu stanu, nebo má cenu toto reklamovat? Je možné někde u Vás (Hanibal.cz) vidět na živo, jak stan má vypadat?

Děkuji
S pozdravem
Otakar Truněček

  • 10. dubna 2015 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Hezký den, podle všeho to bude nějaká výrobní vada, která se možná vyskytla u celé jedné várky. Pokud byste měl zájem, u nás máme tento stan na skladu, popřípadě tento a mnoho dalších bude k vidění a vyzkoušení na výstavě stanů od 30.5.2015 v Letňanech.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.