Nejnovější recenze ze sekce Stany
- Stan se nám velice líbil zpracováním a světlým interiérem. Je velmi praktický.
- Stan jsme museli nakonec vrátit výrobci, protože protékal švy. Oprava prý nebyla možná.
Letos si ho chceme koupit znovu, ne výstavě stanů v Letňanech jsme lepší (v rozumné cenové hladině) nenašli.
- Dosť priestranný, estetický, nízka cena
- Chýba návod na rozloženie stanu, slabá úroveň vypracovania (oko na ukotvenie nebolo prišité), chýbajú 2 ukotvovacie kolíky.
Kvalita je úmerná cene
- dobrá cena
- prostorný
- žádné
Stan vypadá pěkně,vejde se tam dost lidí,dobře se staví.
dobrý, doporučuji
- Velikost, snadné stavění, dva vchody, ventilace, pohodlí
- Hmotnost by mohla být nižší, kolíky se ohýbají,
velmi hezký, prostorný, manipulace dobrá,
- Mam Coleman Crestline 2L ale je malý. ted sem si koupil tady ten Loap jsem na 100% spokojen je rychleji postavený než ten Coleman. Je dobře maskovaný je skoro zadarmo pro 4 lidi spaly sme i 5 lidí a uplně v poho.
- VUBEC NIC!!! akorat při velkých slejvakach asi promokne ale za ti peníze je to velmi dobrý!!
Coleman by sem si už nekoupil špatně se staví přitom to je značka !!
- Super stavění a skládání stanu.
- V inzerci je modrá barva,ale prodávají se pouze zelená a červená. Tak není moc na výběr.
Je to dobrý obchod. Spokojenost
JRC Quad 2
radek
Přidáno: 13. května 2012
(naposledy upraveno 14. května 2012)
Zakoupeno v TROPIC LIBEREC s.r.o.
- Skvělý velký prostorný
Protože je snadno a rychle postavitelný pevný,bitelný opravdu super.
- velky ale pritom maly
- 3 vchody
- velka predsinka
- prostorna loznice
- v loznici sitka u storpu na odkladani veci
- + 2 bocni kapsy
- dobre vetratelny
- stredni trida stanu
- dobre se stavi a vypina vrchni plachta
- je stabilni
- lze postavit i bez loznice
- loznice se provesuje, nelze ji vypnout
- obrazek klame, spi se na dylku, je to pohodlnejsi
- tezky na turistiku
- malo koliku, hodne moznosti vypnuti
Tento stan mam jiz radku let a neco pamatuje a stale drzi. Rozhodne to neni spatna koupe a na obcasne kempovani to staci. Mela jsem ho na festivalu, na vode a v kempu. Neni na turistiku, je pekne tezky, hold musite s tim kdyztak pocitat. Ve velkem vedru je to uvnitr snesitelny. Pokud chytnete neprizen pocasi, tak vas nezklame. Byl s nama na vode, kdy neustale prselo a nebyla moznost nechat ho vyschnout. Takze postavit a druhy den slozit a zase postavit a zase slozit... Odolal, ve stanu jsme meli sucho, takze podlazka je kvalitni a neco vydrzi. Samozrejme to neni na postaveni do louze :-) ale na louce ci v bahne vydrzi i bez igelitu. Tak na 4 dny jste v suchu, pak budete mit ve stanu trochu vlhko, ale NE mokro. Tropico je vzdy po ranu z vnitrni stany orosene, takze kdyz lezete ze stanu a otrete se, je to trochu neprijmne. Odola silnemu desti, nestalo se nam, ze by do stanu teklo. Kdyz prsi, predni vchod je idealni, neprsi do stanu a je i dost prostorny na vylezani. Ocenite i prostornou predsinku na veci, kola, barely a i ostatni oceni ze ji mate, radi si k vam neco schovaji, kdyz maji ty maly stany a vy tak prostarny :-) Chcete zvetsit spaci prostor? Zadny problem, vemete igelit a polozite ho do predsinky, rozevrete loznici a hned mate pristresek pro par noclezniku. Bude vam trosku chladno ale budete v suchu a vyspite se.
Osvedcil se, nezklame vas. Doporucuju tem, kteri uvazuji o koupi. Urcite si ho kupte, neni dokonaly a ma sve mouchy, ale ocenite ho.
- praktický, snadno složitelný, s UV ochranou
praktická vec na zahradu bez stínu..
Je to stan k moři, tak pro-proti se snad vyjeví tam!
- švy u země prosakují a při větším dešti do stanu tečou vyloženě proudy vody!!
- tyčka praskla hned při prvním použití...
Rozhodne NEDOPORUČUJI!!!
Dobrý poměr kvalita, užitná hodnota - cena.
- prostorný
- rodina
- vzdušnost
- možnost uskladnění kol a jiných věcí na dovolené
- velká hmotnost
- barva
rodinné důvody kvůli prostornosti
nemám zkušenosti, zatím, protože jen s malým stanem
zatím bych nedoporučil,nevím,
nevím
- pohodlný stan pro 2-3 osoby, pro dlouhodobější kempování
doporučuji pro kempaře s větším vybavením a potřebou prostorné předsíňky
- praktický stan
pro můj sport ideální produkt - jak pro přepravu, tak hlavně pro použití
- prostor, předsíňka s podlahou,
- první stavba je náročnější, hmotnost
Pro turisty je stan příliš těžký. Pro cestování na motorce, ale bohatě stačí. Překvapila mě stavba stanu ("zvenku - dovnitř"). Stan jsme si vybrali právě kvůli podlaze v předsíňce. Trošku jsme se prali s prvním postavením, ale pak jsme to zmákli. Stačí cvik a věřím, že stan postaví i jeden človíček. Jedná se levný stan s odpovídající kvalitou, ale i přesto má spoustu předností. Není to stan na dlouhé kempování...
- Lehký, snadno a velmi rychle stavitelný, po "nácviku" i velmi rychle sbalený.
- Snad pouze kotvící kolíky by mohly být lehčí.
Lze doporučit, pokud nemáte problém s nosením kulatého talíře.
- uplně obyčejný set,spacáky jako z papíru,karimatka malá a teňounká a stan jsem ješte nerozbalil
nic moc,co bych za ty peníze čekal že??
- lehky, jednoducha stavba
- x