Nejnovější recenze ze sekce Stany
Easy Camp Palmdale 800 Lux
Přidáno: 28. srpna 2024
(naposledy upraveno 28. srpna 2024)
Zakoupeno v KOBRAS - Caravanning & Camping s.r.o.
- Prostorný
Nevyhovoval materiál
- rychlé složení, snadná manipulace, dobrá cena
- opravdu rychlá stavba stanu
- kvalitní materiály
- uvnitř je skutečná tma
- dobrý systém větrání
- bez zavazadel se vejdou i 4 osoby
- snadnější skládání oproti push-up stanům
- vyšší cena
Stan jsme koupili jako záložní na víkendové pobyty a jednorázová přespání. Využili jsme zatím 2x na pár nocí. Vyspali jsme se v něm v pohodě 4 (2 dospělí a 2 děti) se zavazadly v autě. Deštníkový systém funguje skvěle. Opravdu je postavený za chviličku a i složený. Oproti jiným stanům. Není to tedy stan pro cestování nalehko, ale autem. Což nám vyhovuje.
Fresh and black systém je také super - ve stanu není když je na slunci takové horko a je v něm skutečně tma. Promyšlený je i systém kapes a síťka na věci pod kopulí stanu. Za nás velká spokojenost.
- Stan je prostorný
- Snadná montáž
- Kvalitní materiál
- O žádných nevím
- Nekvalitně šité, díra ve švu. Vracíme nepoužito.
Nízká cena, jednoduché postavení stanu, lehký stan. Déšť jsem v něm zatím nezažila, tak voděodolnost nemohu potvrdit. Ale vzhledově vypadá materiál dobře.
- Kvalitní stan s velkou předsíňkou.
Tento stan je určitě kvalitní a splňuje vše co výrobce deklaruje. Vzhledem k mým referencím jsem ho ale vrátil a pořídil velikostně podobný. Preferoval jsem větší výšku stanu.
- malé rozměry a váha
Rozšířená verze XL je dostatečně velká pro mě (181cm) bez toho abych měl pocit, že se dotýkám stěn což se u jinak řešených stanů i pro dva neděje. Mohl by být trochu vyšší. člověk se v něm neposadí, což z dlouhodobého hlediska může omezovat. Jinak je však pohodlný a staví se rychle (jen vnější plachta by se mohla ke kostře připoutávat lépe než jen "přivázáním" které je zdlouhavé a může se zauzlovat a to pak jen zdržuje.
- oproti starší verzi lepší systém podpěrek pro větrání tropika
- oproti starší verzi o trochu lepší ukotvení ve větru
- oproti starší verzi se zmenšily přezky spínající tropiko s podlážkou - ve sněhu, rukavicích špatná manipulace - obava, že budou i křehčí - zranitelnější
- oproti starší verzi zavedení kruhového vchodu do vnitřní části je méně praktické - horší manipulace se zipem, otevřené "dvířka" vchodu se válejí po zemi.
- obávám se, že tenčí podlážka bude zranitelnější na kamenech
Používám uvedený typ stanu již desítky let v různě náročných podmínkách a s výjimkou silného větru (problém křížení tyček v jediném bodě) jsem byl vždy spokojen.
- Je kvalitní a lehký
- Velký stan
- Celkem jednoduchá klasická montáž
- Vysoký
- Velký vstup
- Aretace napnutí stanu tedy provázku nedrží....musím nahradit za jiné.....Sice žádná velká investice ale naštve to když stavíte...naštěstí bylo místo tak jsem je natáhl celé....
- Předsín má zvláštně řešený sloupec, kdy někde lamela je někde není.... je to jen jakoby aby....kdyby tam nebyla tak je to asi lepší....
- Zatmavení při otvřeném větrání je celkem v horkém letním období asi k níčemu....
Na občasné letní kempovaní s rodinou nebo za tu cenu super (byl ve slevě). Jinak pro aktivnější stanovaná bych doporučil si připlatit na lepší.
- rychlé rozložení
- u produktu není srozumitelný návod na složení
- Lehký a použitelný odděleně
Stanový přístřešek splnuje svůj účel, rychle se rozbalí, ovšem ke složení je třeba shlédnout video na You Tube, nejde to jen pomocí jednoduchého gesta jak se píše ve specifikaci výrobku na všech eshopech.
- Rychlé rozložení. Zvládl to 11lety syn za pár minut.
- Kvalitní za super cenu.
- Dobrý stan
- splnil očekávání...
- Stan je prostorny. Jsme spokojeni.
- Opravdu veliký, dokázala jsem do něj nasoukat 4 lidi
- Jednoduše se skládá
- Kompaktní, lehký a sedne do ruky
- Díky barvě ho vždy najdu
Již zažil více výprav a musím si ho opravdu vynachválit. Skvěle se sním cestuje, lehce se staví. Ranní rosa bez problému a prudký déšť zvládá velmi dobře také. Kapsičky po stranách uvnitř se velmi hodí.
- poměrně lehký a prostorný
- celkem rychle se postaví
- dobře se skládá a obal je dostatečně veliký
- po několika použitích se začal trhat obal u zipu
- asi po roce praskla tyčka, kterou jsem musel opravit izolepou, ale dodnes drží
- podlážka propouští vodu, když zaprší, máte problém, protože vše ležící ve stanu je mokré, když si kleknete, máte hned mokré koleno
Chtěl jsem lehký stan pro 1 - 2 osoby, který je prostorný, což stan splňuje. Pokud neprší, je v pohodě, jakmile zaprší, máte ve stanu mokro, protože propouští podlážka. Měl jsem karimatku od LOAP a vyfukovala se po pár použitích, reklamoval jsem jí, dostal jsem novou a po 13 použitích se opět vyfukovala. Stan od LOAP propouští vodu. Pro mě je LOAP shitová značka a už od ní nikdy nic nekoupím a nedoporučuji!
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »