Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Coleman Rock Springs 4

Přidat recenzi

Turistický stan - Stan pro 4 osoby - Coleman - 4 - turistické - 6 kg - 2000 mm - Sněhové límce - Dvouplášťový

Popis Univerzální, vysoce samonosný stan, stvořený pro partu 4 neposedných cestovatelů, kteří jen málokdy setrvávají dlouho na jednom, byť Sebekrásnějším, místě. Konstrukce... více »

Kde koupit

1% (1)

Doporučení od zákazníků

4 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(46 z 51 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Coleman Rock Springs 4

Klára

Klára

Přidáno: 2. května 2012

Doporučuje produkt
  • prostor, předsíňka s podlahou,
  • první stavba je náročnější, hmotnost

Pro turisty je stan příliš těžký. Pro cestování na motorce, ale bohatě stačí. Překvapila mě stavba stanu ("zvenku - dovnitř"). Stan jsme si vybrali právě kvůli podlaze v předsíňce. Trošku jsme se prali s prvním postavením, ale pak jsme to zmákli. Stačí cvik a věřím, že stan postaví i jeden človíček. Jedná se levný stan s odpovídající kvalitou, ale i přesto má spoustu předností. Není to stan na dlouhé kempování...

Anonym

Přidáno: 26. dubna 2012

Doporučuje produkt
  • Velmi prostorný, jako výhodu vidím podlášku před vnitřním stanem.
  • Nejsem si jistý pevností úchytu vnitřního stanu na vnější stan, to uvidím časem jestli vydrží, hodlám stan hodně používat, takže pokud nevydrží, určitě dodám do recenze, ale vidím to jako negativum.

Za tu cenu si myslím, že je to velmi dobrý stan.

Ověřený zákazník E-Outdoor

Robert

Přidáno: 27. března 2012

Zakoupeno v E-Outdoor

• pekny velky stan
  • jen by mohl byt podrobnejsi navod

rodinny stan na zahradu .o))

Filip Šturm

Filip Šturm

Přidáno: 15. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • Super věc, zažil jsem v něm bouřku, spadla mě na něj větev (měla průměr 4 cm) plachta všechno vydržela žádný škrábance. Žádná voda se do stanu nedostala moooc musím doporučit.
  • je třeba opravdu pořádně vypnout předsíňku, jinak do ní stéká voda z plachty.

určitě doporučuji, je to super třeba na festák RFP, pro vodáky bez problému ho postavíte sám do 5 minut.

• Ano (2)
Ověřený zákazník Hanibal

pava

Přidáno: 30. července 2011

(Upraveno 30. července 2011)

Zakoupeno v Hanibal

• Dostatečně velký vnitřní prostor pro 2 dosp.+ 2 děti
  • Rychlá stavba
  • Předsíňka s podlážkou
  • Cena
  • příliš strohý kreslený návod, napoprvé jsme se trochu zapotili
  • možná zipy, ještě uvidíme, co vydrží

Po prvním použití mám skvělý pocit z dobré koupě.

Ověřený zákazník 123shop.cz

Michaela Pelikánová

Přidáno: 20. června 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• určitě perfektní stan pro příležitostné stanování.Ložnice je pro dva dospělé a dvě děti dostačující.Snadno postavitelný.Zvládne to i jeden člověk během chvilky.Akorát předsíňka je trochu menší ale nám vyhovuje.

Stan mohu 100% doporučit.

• Ano (5)
Ověřený zákazník Sport KAMZÍK

Jarda668

Přidáno: 16. června 2011

Zakoupeno v Sport KAMZÍK

• Je v něm dost místa
  • Těžší na přepravu.

Tento stan jsem si vybral pro jeho cenu a rozměry.

• Ne (3)
TomasReady

TomasReady

Přidáno: 9. června 2011

• Po postavení a dobrém vypnutí je velmi stabilní
  • Kvalita materiálů
  • Pro 4 lidi takže velmi prostorný
  • Podlepené švy
  • Podlaha v předsíňce
  • Dva vchody - když sou oba aspoň pootevřené je ve stanu i v horku příjemně
  • lehce sestavitelný - v balení je sice návod stručný, ale sestavit jde stan i bez něj a to sem snad stavěl stan poprvé v životě :-).
  • odvětrávání
  • vnitřní polyester - z venku nejde vidět do vnitřního stanu zevnitř ven ano
  • Zabalený je stan malý a docela i lehký, ikdyž určitě není vhodný pro přenášení na tůrách.
  • možná "kolíky" které jsou jen pozinkované tyčky, ale vypadá že drží dobře, hlavně protože je stan kotven na hodně místech.

Po obdržení jsem stan hned postavil na zahradě a ve večerních a nočních hodinách ho zastihl déšť, místy i "průtrž mračen". Ráno sem v něm našel na podlaze jednu kapku, která asi pronikla otvorem pro větrání. Asi není uplně do extrémních podmínek, ale při takové intenzitě deště považuji jeho nepromokavost za úspěch.
Za tak nízkou cenu je to velmi dobrá koupě.
Existují určitě ještě kvalitnější stany, ale minimálně za dvojnásobnou cenu, a tento coleman jim konkuruje především svou praktičností.

• Ano (7)
  • Ne (3)
Ověřený zákazník Sport KAMZÍK

Hanele

Přidáno: 6. listopadu 2010

Zakoupeno v Sport KAMZÍK

• Velký, krásný, doufám, že i kvalitní (ještě jsem neměla příležitost vyzkoušet, jen jsem ho na zahradě složila.
  • Chybění českého návodu. Trošku problémy při prvním skládání.

Vzhledem k tomu, že můj předchozí stan - Husky - se skládal jinak, měla jsem tendence tento skládat stejným způsobem, což pochopitelně nešlo. Takže kdyby byl ke stanu přiložený český návod na složení stanu, ušetřilo by mi to dost času a asi i nervů ... ;o)
Jinak jsem se stanem spokojená, je velký a krásný, uvidíme jak budu spokojená až poprvé vyjedeme na výlet.

• Ano (6)
  • Ne (8)
petrakofi

petrakofi

Přidáno: 28. července 2010

• Velmi nízká cena stanu
  • Dost kvalitní stan na to,aby jste se museli bát,že koupí uděláte chybu
  • Pro 4 osoby
  • Předsínka
  • Snadno sestavitelný stan
  • Nízká hmotnost složeného stanu,unesete jej téměř kamkoliv
  • Velký rozměr stanu
  • Předčí všechna vaše očekávání
  • Docela nepromokavý stan
  • Dva vchody,takze se nebudete v průchodu mačkat
  • Odvětrávání
  • Když se stan sbalí,je docela malý,takže se vám vleze téměř všude
  • Super výška stanu,takže se nemusíte moc zohýbat
  • Vyrobeno z kvalitních materiálů

Dobrý den.Stan Coleman Rock Springs 4 mohu všem jedině odporučit.Stan je opravdu super a nemám k němu žádné výtky.Velkou výhodou je nízká cena stanu a jeho kvalita,která vás určitě ohromí.Stan je určen pro 4 osoby ale malýc dětí se tam vleze určitě více.Stan má předsínku a dva vchody.Stan je snadno sestavitelný,proto se nemusíte bát,že si s ním neporadíte,když vyrazíte na výlet.Vyrobeno z kvlaitních materiálů.Stan má dokonce i odvětrávání a spoustu dalších vychytávek,já ohu jedině doporučit!

• Ano (18)
  • Ne (7)

soumen

Přidáno: 23. července 2010

(Upraveno 23. července 2010)

Zakoupeno v Maxsport.cz

• stan se dobre sklada a plne odpovyda vsem pozadavkum , vrele doporucuji nebudete sklamani .

• Ne (10)

Anonym

Přidáno: 10. července 2010

(Upraveno 10. července 2010)

Zakoupeno v Maxsport.cz

• snadné postavení i složení, prostorný

po vyzkoušení naprostá spokojenost

• Ne (7)
Ověřený zákazník Korunka.cz

Veronika Langová

Přidáno: 21. června 2010

(Upraveno 21. června 2010)

Zakoupeno v Korunka.cz

• Velmi dobrý stan za super cenu. Prostorný a jednoduše se rozkládá.Barva je velmi dobře zvolena do přírody.
  • Nevim jestli by se tam vyspali 4 lidé jak se uvádí. My jsme dva dospělí a dítě a bylo to akorát.

Určitě bych si ho vybrala znovu, jsem s ním spokojená a to jsem postelový tip. Tak že hurá do toho.

• Ano (17)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník Hshop.cz

Adéla Čechová

Přidáno: 14. května 2010

(Upraveno 14. května 2010)

Zakoupeno v Hshop.cz

• předčil naše očekávání, stan je veliký a přitom velmi snadno postavitelný

Mohu jen doporučit
Velká výhoda stanu je, že přesíňka má podlahu a tím pádem máte věci v čistotě a ne na bahně nebo trávě. Málo který stan toto nabízí.

• Ano (20)
Martin_J_Zvara

Martin_J_Zvara

Přidáno: 2. dubna 2010

• stan pro 4 osoby (tudíž dosti místa za supr cenu)
  • velmi rychlá stavba
  • dva vchody (jeden může sloužit jako předsíňka a druhý vchod dobře poslouží pro uložení bot, malých batohů)
  • dobré odvětrávání,
  • PU zátěr
  • podlepené švy
  • stan se skládá ze dvou částí Vnitřní a vnější, tudíž nehrozí, že když se budete dotýkát stěn stanu, tak že vám začne propouštět vlhkost směrem dovnitř
  • vnitřní stan prodyšný polyester + jemná síťovina
  • nic

Stan Rock Springs 4 od Coleman je stan určen do kempů, na festivaly, na víkendové kempování...Stavba stanu je poměrně velmi rychlá, nejdříve se staví tropiko a poté se zavěsí ložnice stanu. Stan má dva vchody, z nichž jeden může sloužit jako předsíňka. Druhý vchod je pouze krytý apsidou a dobře poslouží pro uložení bot, malých batohů. Dva vchody zaručují dobré odvětrávání v parném létě. Podlážka v předsíňce je spojena s ložnicí.

• Ano (46)

• Je velmi prostorný
  • dobrý
  • kvalitní. Má dva vchody
  • odvětrávání
  • dokonce zavírácí kapsi třeba na prodlužovák přímu do stanu.
  • Strašně težký
  • blbě stavitelný
  • jeden to těžko svede
  • Stačil by přehlednější plánek.

Myslím si že je dobrý pro stanování a že se tam vejde mnoho lidí a věcí zároven má stan coleman i přístřešek. Prostě mnoho užitečných věcí se skrývá ve stanu - Coleman Rock Springs 4.

• Ne (15)

Zobrazuji 1 - 17 ze 17 recenzí