Coleman LAKESIDE 4
Rodinný stan - Stan pro 4 osoby - Coleman - 4 - rodinné - 13.8 kg - 2000 mm - Dvouplášťový Dobrá zpráva pro všechny, kteří si myslí, že velký kempový stan je pro ně cenově nedostupný. Lakeside každého nadchne nejprve cenou, pak výškou, potom chytrou koncepcí trojích... více »
od 4 950 Kč
5% | (1) | |
5% | (1) | |
0% | (0) |
Všechny recenze Coleman LAKESIDE 4
- -přizovací cena je za takto rozměrný stan příznivá
- -jednoduchost a rychlost stavby
- -pěkný vzhled
- -dvě ložnice
- -při špatně napnuté střeše se tvoří louže,které časem prosakují do stanu
Velký prostorný stan pro celou rodinu. Dvě oddělené ložnice umožňují dostatek soukromí. Jen by mohly být propojitelné. Zabalený stan je v celku větší tašce. Možnost tak maximálně při auto campingu. Parádní velká předsíň, ve které se dá i při nepřízni počasí grilovat.
- velikost predsine
- snadna stavba
- mozna jsem si predstavoval ze loznice bude trosku vetsi, ale jeste jsem tam nespal tak opravdu nevim.
chtel jsem nejaky vetsi stan pro dva dospele a dve deti, ne do extremnich podminek, kde bych se mohl schovat i pred sluncem.
Jde sehnat i levnejsi stany, ale ta predsine je obrovska, muzete si tam pohodlne stoupnout.
- prostorný
- cenově dostupný
tento stan jsem si vybrala pro jeho prostornost,a hlavně cenovou dostupnost,předsíňka je obrovská což je velké plus hlavně pro děti na hraní když nepřeje počasí a večer můžete krásně vegetit s přáteli u stolu a stále je dost místa,důležitá je i výška stanu,ani v ložnici se nemusíte krčit,supr stan
Aleš Beran
Přidáno: 6. října 2010
- Jednoduchost stavby, prostorovost
- Stan jsem vyzkoušel v dešti v Alpách a nemohu ho doporučovat. Po 26 hodinovém dešti jsem měl ve stanu koupaliště, protékají švy okolo zipů, z horní části předsíně kape voda jak v jeskyni.
Kdybych se měl rozhodnout, jestli teď stan koupit či nikoliv, tak pro cesty k moři, kde málo prší je ideální. Pokud ho chcete i jako základnu v kempu do hor, kde prší častěji, tak ho nedoporučuji. Já osobně bych si v tuto chvíli raději připlatil a koupil si stan stejných rozměrů, ale z daleko kvalitnějšího materiálu.
Kryt
Přidáno: 11. srpna 2010
(Upraveno 11. srpna 2010)
- Pro motorkáře: Celý stan Coleman Lakeside 4 se vejde do vozíku PAV 40,41. Jen musíte vše vyjmout z tašky a to vložit do Páva zvlášť. Prázdnou tašku zmuchlat s sebou, je v ní návod! K tomu tam nacpete 2 ks matrací Coleman a malý vařič. Ještě zbyde kousek místa. Do celkové váhy se vejdete.
- Stavění stanu: Dobré, ale je třeba to nacvičit podle návodu v tašce. Dvě osoby při stavbě výhodou.
- Za deště super, je tam velké okno, takže klaustrofobikům to nebude dělat potíže, je pěkně vidět ven.
- Jinak je prostorný a hlavně vysoký, což je velká výhoda.
- Vstup do stanu za deště jen předkem je trochu nepohodlný, překáží tam šňůra. Užití dvou vchodů z boku za deště je problematické.
- Tyčky u stanu jsou zvenku, takže třeba na ramínko na šaty zapomeňte.
Doporučuji, letos dvakrát v dešti testovaný.
Kolář F.
Přidáno: 7. srpna 2010
(Upraveno 7. srpna 2010)
- Prostorný
- Dobré řešení ložnic
- Při postavení dobře stabylní
- Nulová dostupnos spojovacích plastových dílů
Stan je dost stabylní ,prostorný a dobře odolává i deštivému pučasí.
Při stavění, min.dvě osoby ,dávat pozor na rohové spojovací části stanu , můžou prasknout.
Při nákupu dávat pozor na dostupnost všech dílů u daného výrobku.
- kvalitní materiál
- zajímavý a moderní design
- dostatečná výška, takže v něm nemusíte chodit shrbení
- oddělené prostory pro spaní
- překvapivě snadno a rychle se skládá
- odolný vůči klimatickým podmínkám
- složený je velmi skladný
Stan, který jsme měli půjčený, když jsme byli kempovat. Je sice jak stavbou, tak velikostí určen pro rodiny s dětmi, ale stejně tak dobře poslouží partě lidí, pro které je spíše výhoda mít jeden stan, do kterého se vejdou 4 lidi a který skýtá netušené pohodlí, než více stanů, které jsou nestabilní a člověk z nich po probdělé noci vyleze celý rozlámaný. Stan má moderní design, postavený vypadá opravdu zajímavě, navíc stavba je tak jednoduchá, že ji snadno zvládnete během chvilky, což u jiných i daleko menších stanů bývá někdy práce na dobrou hodinu. Má dostatečnou výšku, takže v něm můžete chodit normálně vzpříma a funguje na principu malého domečku - má dvě oddělené ložnice a krytý prostor před nimi. Je dobře odolný klimatickým a povětrnostním podmínkám - ani při bouřce, kdy vítr silně fouká se nemusíte bát o svoji ,,střechu nad hlavou''. Složený je sice těžší, ale jinak skladný, dobře se nese. Doporučuji.
- Kvalitní materiály
- Konstrukce jednoduchá
- S předsíňkou
- Dvoukomorový
- Vyšší stan
Tento stan má bratr mé přítelkyně. Zvolil ho hlavně díky odděleným komorám, takže jej lze využívat třeba na campování nebo túry z kamarádem či členem rodiny. Je z kvalitního nepromokavého materiálu. Výhodou je zastřešená předsíňka, takže boty nemusíte mít přímo ve své ložnici. Cena je sice vyšší ale stany Coleman jsou velmi kvalitní. Dávám mu 100% i za vyšší cenu. Spokojenost
Zobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí